loader

Algemene voorwaarden & belang voor uw onderneming

Elke ondernemer krijgt ermee te maken, algemene voorwaarden die van toepassing zijn op elke uit te voeren opdracht of af te sluiten overeenkomst. Of het nu gaat om het beperken van je aansprakelijkheid, risicobeperkingen voor schadeclaims of de wijze van uitvoering van een opdracht of overeenkomst; je regelt dit met een goed stel algemene voorwaarden. Als professioneel ondernemer bespaar je veel tijd door deze en andere voor je onderneming belangrijke zaken op te laten stellen in een set (sjabloon) van algemene voorwaarden die je steeds weer bij elke opdracht of overeenkomst gebruiken. Algemene voorwaarden kunnen de risico's die u als ondernemer loopt verkleinen, zodat u uw juridische positie meer is verstevigd bij welke zakelijke transactie ook.

Geheel op maat maken, checken en/of wijzigen van uw algemene voorwaarden

Wij maken, checken of wijzigen uw algemene voorwaarden geheel op maat op. Dit betekent dat we altijd goed kijken naar uw onderneming en wat uzelf wenst.

Heeft u een bestaande set voorwaarden en wilt u die door ons laten checken, zodat u weet of deze nog voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, of wilt u misschien onderdelen en bepalingen door onze juristen laten toevoegen of wijzigen?

Snelle levering | Full-service | Vaste prijs € 495

Omdat wij uw voorwaarden altijd op maat maken, werken we met een overzichtelijke en duidelijke vragenlijst. Op deze manier verkrijgen we basisinformatie over uw onderneming. Ook weten we dan goed uw wat uw evt. wensen en ideeën zijn die we dan kunnen opnemen in de voorwaarden.

Binnen gemiddeld 5-10 dagen leveren wij een nieuwe set op maat gemaakte voorwaarden, geheel afgestemd op behoeften van u en uw onderneming.

Binnen onze vaste scherpe prijs van € 495 bieden wij tevens een full-service, zodat u met al uw vragen en wensen over uw gewenste voorwaarden bij ons terecht kunt.
Uw voordelen

  • Uw voorwaarden worden opgesteld, gecheckt en/of gewijzigd door een ervaren jurist;
  • Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in uw branche en wat er nodig is om uw voorwaarden op maat te maken;
  • U bent verzekert van een full-service en een vaste prijs. Wij brengen nooit extra kosten in rekening;
  • Wij bieden u een snelle levering;
  • U mag zoveel vragen stellen als u wilt;
  • Met een duidelijke en overzichtelijke vragenlijst weet u precies welke basisgegevens wij van uw onderneming nodig hebben.

Heb je andere vragen, rechtsbijstand of ander advies nodig?

Wij verstrekken naast persoonlijke en online juridische adviezen, ook juridische diensten op maat, zoals het op maat maken, checken en/of wijzigen van je algemene voorwaarden, contracten of andere documenten. Onze diensten kun je ook snel en makkelijk online bestellen op www.webshop.bergajuridisch.nl

Daarnaast treden we zo nodig in onderhandeling met de wederpartij als het gaat om bijvoorbeeld contractvorming, conflictbehandeling, of staan je bij in arbeidsbemiddeling. Ook starten we zonodig een gerechtelijke procedure voor je op.

Zoek je persoonlijk en deskundig op maat advies of wil je een procedure starten? Kies dan voor de juridische diensten van BERGA en meld je zaak aan via www.bergajuridisch.nl en vul het contactformulier in. Je kunt ons ook altijd bereiken via: info@bergajuridisch.nl of bel ons: 06-36331675.

Onze meest voorkomende rechtsgebieden

Wij verstrekken juridische diensten aan particulieren en ondernemers op gebied van:


Bekijk onze diensten op onze website & webshop

Bekijk onze website: www.bergajurdisch.nl & webshop: www.webshop.bergajuridisch.nl

In onze webshop kunt u terecht voor het bestellen van onze telefonische en online diensten, zoals juridisch advies en het laten opmaken, checken of wijzigen van nieuwe of bestaande contracten, voorwaarden of overige documenten.

We zijn u graag van dienst!